loader image

USC Center for Social Justice

The goal of this project is to provide a sustainable CLT office building with a flexible event center for the underprivileged community of Inglewood. The massing strategies block the noise from the busy Crenshaw BLVD and allow for outdoor areas in all levels throughout the entire site.

The project fully embraces heavy timber construction because of its sustainable/renewable nature as well as its earthy quality. The existing parking lot is turned into greenspace and park in the masterplan which extends into the building with the implementation of terraces. The diverse office program includes both closed and open working areas, meeting rooms, research facility and kitchens. The project envisions a new way of interactive working experience with outdoor areas providing recreation spaces within the office program

Close Popup

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.


Woocommerce
Cookie Name Duration Purpose
woocommerce_cart_hash session Helps WooCommerce determine when cart contents/data changes.
woocommerce_items_in_cart session Helps WooCommerce determine when cart contents/data changes.
wp_woocommerce_session_ 2 days Contains a unique code for each customer so that it knows where to find the cart data in the database for each customer.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Save
Accept all Services