loader image

Liminal Museum

The project aims to forge a seamless transition between the bustling street and the interior space. By submerging the public program and elevating the exhibition halls, a semi-covered plaza emerges between two gracefully curved surfaces. This area is shielded from the traffic of Avenida Corrientes, resulting in a locale that coexists within and transcends the city.

The visitor’s journey unfolds from the subdued ambiance of the underground to the ethereal luminosity of the upper floor. The connection with Parque Los Andes is carefully mediated by a micro-perforated steel mesh, providing glimpses from within while only fully revealing its interior mystery as night descends.

Vertical cores, serving as structural elements, exhibition spaces, and circulation devices, seamlessly connect the three floors. Organized around a central courtyard spanning all levels, the design allows the ingress of natural light, shaping a dynamic circulation space.

Close Popup

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.


Woocommerce
Cookie Name Duration Purpose
woocommerce_cart_hash session Helps WooCommerce determine when cart contents/data changes.
woocommerce_items_in_cart session Helps WooCommerce determine when cart contents/data changes.
wp_woocommerce_session_ 2 days Contains a unique code for each customer so that it knows where to find the cart data in the database for each customer.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Save
Accept all Services