loader image

Shopping Center

The building is located in Beijing and features a lake to the east. Abandoning the traditional straight edge with right angles, a streamlined design featuring soft curves integrated with the lake was chosen instead. By using the lake as an organic extension of the building to create a feeling of additional space, the building looks lively and an interesting visual impact. Due to the overall density of the city there is a lack of space so to mitigate this, a streamlined body mass with a a semi-enclosed lake creates broad area for the building to attract people to stop.

Close Popup

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.


Woocommerce
Cookie Name Duration Purpose
woocommerce_cart_hash session Helps WooCommerce determine when cart contents/data changes.
woocommerce_items_in_cart session Helps WooCommerce determine when cart contents/data changes.
wp_woocommerce_session_ 2 days Contains a unique code for each customer so that it knows where to find the cart data in the database for each customer.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wp_woocommerce_session_

Decline all Services
Save
Accept all Services